Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Https://www.tweedewoning.eu/woningen/results/12562

Prijs: € 70.000,-

248 keer bekeken • Status: Actief

Enkel nog de appartementen koop welke 58 m2 groot zijn en alle maximaal 100 meter van de Zee gelegen.. vraag middels email naar meer foto's !
Compleet opgelevert met :Centrale verwarming, airco , keuken , 200 m2 eigen grond en....op 5 minuten van de meeste voorzieningen .
Torretta di Crucoli, Italie ''8.5 Very good 12 reviews '' , booking beoordeling over de omgeving , de mensen en de verhuurmogelijkheden !
----
Torretta is gelegen aan de pittoreske kust van de Ionische Zee in Calabria, in een fantasievol Italiaans dorp dat een deel is van de gemeente Crucoli in de provincie Crotone. Het is een zeer populair toeristisch gebied met het recreatieve zand. De woning heeft 2 slaapkamers , 1 badkamers met een prive tuin (en parkeerplaats) aan de voor- en achterkant.
Alle winkels, bank, farmacie liggen op slechts 450 meter van de woning, In Torretta di Crucoli wonen 3000 inwoners, Torretta is een nieuw dorp, in plaats daarvan is het oude dorp Crucoli gelegen aan de berg, op 5 km
Op 25 km is er het grootste aquapark Odissea 2000.
Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is Cariati op 15 km afstand.
Het dichtstbijzijnde daghospitaal bevindt zich in Ciro 'Marina, op 10 km afstand
Wij helpen onze klant ook na de verkoop , we wonen namelijk in hetzelfde gebied.
De appartementen hebben een woonkamer met volledig uitgeruste keuken, een ruimte voor de eettafel, slaapkamers, badkamers, ruim terras, eigen parkeerplaats en een eigen tuin, . De woningen beschikken over centrale verwarming en zijn, ook vanwege het milde klimaat, geschikt om het hele jaar door te bewonen. Het strand ligt op slechts 100m. De meeste voorzieningen bevinden zich op loopafstand. De vraagprijs is dus inclusief keuken en airconditioning en centrale verwarming .
De prijs 70.000 euro is k.k. : dus exclusief belasting- en notariskosten ,kosten koper voor cirka euro 5000 al mogelijk.

Vliegvelden als Lamezia Terme , cirka 1.50 min rijden naar de huizen is gebruikelijk. Vliegveld Crotone is ook mogelijk maar beperkt .
Daarbij weten Booking huurders onze woningen en omgeving te waarderen met een 8.4 . Prima verhuurobject dus , indien gewenst .
Er zijn beheerskosten: 180 euro per jaar, inclusief: tuinschoonmaak, parkeerplaats schoonmaken, water voor de tuin.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almelo
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0612995359
  • 1 / 8
  • 2 / 8
  • 3 / 8
  • 4 / 8
  • 5 / 8
  • 6 / 8
  • 7 / 8
  • 8 / 8

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)