Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

woningen

U naar Amsterdam, ik naar bollenstrek e.o.

Prijs: € 700,-

2.949 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort woning:
  • Tussenwoning
  • Aantal kamers:
  • 2 kamers

Te ruil aangeboden; Een mooie en goed onderhouden 2-kamer tussenwoning op de begane grond. De woning is gelegen aan de Cliffordstraat te Amsterdam,in stadsdeel Westerpark. Geen doorgaand verkeer vanwege een klein peuterspeelplaats voor de deur.  Deze woning, die absoluut rustig gelegen is voor wat betreft verkeer, boven- én zijburen, is daarentegen wel gelegen in een gezellige, gemoedelijke buurt. Met alle voorzieningen op loopafstand en het nabij gelegen Westerpark (loopafstand 200m)met de regelmatig georganiseerde evenementen zoals markt, muziek en exposities, maakt de omgeving toch heel levendig en gezellig.
 Zoals bekend zijn 2-kamer woningen in Amsterdam vaak klein en verwijdert de bewoner een tussenwand om een open ruimte te creëren, resulterende in een studio. Deze aanpassing was door de vorige bewoner uitgevoerd, echter heb ik de situatie weer teruggebracht naar de 2-kamer opstelling met een semi-afgesloten slaapkamer. De woon- en slaapruimte zijn nu dus (weer) gescheiden (kan ook weer weg, woningbouwver. doet er niet moeilijk over).
 Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een kleine tuin met een opslagruimte (schuur) die bereikbaar is via de woning. In deze tuin staat tevens een extra tuinhuis (momenteel gebruikt als atelier). Het tuinhuis is zelf geplaatst en kan, indien gewenst, door uzelf eventueel worden afgebroken om meer tuinoppervlak te creëren.  De woonruimte is aan de voorzijde van de woning gesitueerd, de slaapruimte aan de achterzijde. Vanuit de slaapruimte is de tuin direct bereikbaar, dit is een tweede toegangsdeur tot de tuin. De keuken, tevens gelegen aan de achterzijde van de woning, is recentelijk voorzien van een nieuw keukenblad, spoelbak en kraan. De badkamer, gelegen aan de hal, tevens opstelplaats voor wasmachine/droger, is ruim en behuist het toilet. De badkamer is door de woningcorporatie onlangs voorzien van een nieuw plafond. Kortom, een prima woning in een leuke wijk in Amsterdam, maar helaas ben ik genoodzaakt te verhuizen.
Qua ruil ben ik geïnteresseerd in een woning in Lisse, Hillegom, e.o de huur is nu 620 euro ,maar wordt na ruil 700 ( het maximum) Ikzelf wil en kan een huur betalen van rond de 500 euro. De woning hoeft niet groot te zijn, maar moet wel begane grond zijn met een schuurtje.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0653946274

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)