Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

woningen

Recreatiewoning te koop Beekbergen - € 79500

Prijs: € 79.500,-

400 keer bekeken • Status: Actief

 • Aantal kamers:
 • 3 kamers
 • Woonoppervlakte:
 • 56 m˛
Omschrijving:

Recreatiewoning te koop Beekbergen


 
Het terrein ligt 12 km ten zuiden van het centrum van Apeldoorn, 12 km ten Noorden van de Posbank en 12 km ten oosten van het nationaal park de Hoge Veluwe. Arnhem ligt 20 km naar het zuiden en Zutphen 20 km naar het oosten, Bronkhorst op 20 km naar het zuid oosten, Deventer ligt op 25 km naar het noorden. Al deze plaatsen bezitten een groot aantal toeristische trekpleisters en zijn gemakkelijk op de fiets bereikbaar via paden door de bossen en de vrije natuur. Voor de heuveltjes in het gebied zijn bij het chalet twee elektrisch ondersteunde fietsen ter beschikking. Kortom rust, ruimte, zonnen, gezonde beweging en toeristisch vermaak zijn sleutelwoorden voor deze omgeving. Apenheul, Paleis het Loo, Busloo, Historische trein Apeldoorn Dieren, varen op de IJssel, Park de Hoge Veluwe, Park de Veluwe zoom, Zweef vliegen op Terlet, Rondvluchten op Teuge. De Loenense waterval ligt op ruim 1 km en is evenals de omringende bossen direct vanuit het park per fiets of te voet te bereiken. In vele plaatsen in de omgeving zijn karakteristieke markten.

Droomparken vraagt een jaarlijkse bijdrage voor o.a. centraal antenne systeem, wegen en terrein onderhoud, alsmede algemeen toezicht. De bijdrage is thans 750 € per jaar.

Het chalet beschikt over een zonnig terras. De tuin is omgeven door een haag groen en het grootste deel van de tuin is vanaf het naast gelegen pad niet zichtbaar. Aan de zuidzijde van de tuin zijn een blokhut van 2 x 3 m en een afsluitbare parkeerplaats gesitueerd (verscholen achter het groen). De parkeerplaats is voldoende breed zodat voetgangers met rijwielen eenvoudig toegang hebben. De blokhut wordt gebruikt voor opslag van fietsen, waarvan 2 elektrisch ondersteund, tuinmeubilair, gereedschap, waaronder trap en ladder, en tuingereedschap. In de blokhut is elektra, stopcontact en verlichting. De tuin grenst aan de toeristische recreatie spoorlijn, die alleen in werking is tijdens de basisschool vakanties voor 1 of 2 ritten per dag.

De tuin is gebaseerd op het idee van een parkbos, onderhoudsarm.

De woonkamer/keuken meet 8,5 x 3,5 m. Er is een zitgedeelte met drie comfortabele stoelen, een servies kast een TV meubel met daarop een 37 inch HD TV en video/dvd speler en een radio. De TV is aangesloten op het centrale antennesysteem met circa 30 bruikbare zenders waaronder 10 NL, 4 Sportzenders en 4 Film 1 zenders alsmede een aantal Duitse TV zenders.

Doordat het woongedeelte veel glas bevat is er van alle kanten zicht op de tuin. Zowel de erker als de openslaande deuren naar het terras dragen bij aan het directe contact met de tuin.

Ook in de keuken is er ruim zicht op de groene omgeving. In de staande kast bevindt zich een ingebouwde koelkast met vriezer, een bovenkast en een onderkast. Onder het aanrecht zijn drie kasten waarvan 2 met laden en een ingebouwde vaatwasser. Op het aanrecht staat een microwave/oven combinatie met crispfunctie, een gastoestel met afzuigkap, een waterkoker en een senseo koffie zetapparaat. In de kasten boven het aanrecht staat o.a. servies en voorraad. In de kasten onder het aanrecht o.a. pannen schoonmaakmiddelen.

Slaapkamer 1 meet 3,5 x 3 m en is voorzien van een tweepersoonsbed van 1.60 m met 2 nachtkastjes in de slaapkamer is vaste vloerbedekking en een kastenwand met 4 kasten. De openslaande ramen zijn voorzien van horren

De tweede slaapkamer meet 4,1m x 2.7 m. Ook hierin bevindt zich een kastenwand van 4 kasten en een losstaande boekenkast. En een stapelbed, die ook als eenpersoonsbed in de kamer geplaatst kunnen worden. In principe is het mogelijk deze slaapkamer te verdelen in twee kleinere slaapkamers van 2.7 x 1.9 m en 2.2 x 2.2 m alsmede een kleine hal met 2 deuren. Bij deze reconstructie moet de kastenwand verdwijnen en de kasten in de beide kamers geplaatst worden.

Het open slaande raam in deze kamer is wederom voorzien van een hor. Vaste vloerbedekking.

In de badkamer bevindt zich een design radiator (drogen van handdoeken), een senioren toilet, een ruime douche met thermostaatkraan, een wasmachine, een wastafel met spiegel en daaronder een kast. Tot slot een kast voor het opslaan van handdoeken en producten voor persoonlijke hygiëne.

De toegangshal met kapstok, deur naar de badkamer en deur naar de slaapkamer alsmede een meter kast met HR CV ketel.

Algemeen

Het gehele chalet is voorzien van centrale verwarming ;

Het gehele chalet is voorzien van dubbele beglazing;

De woonkamer/keuken is voorzien van laminaat;

De slaapkamers zijn voorzien van vaste vloerbedekking;

De badkamer is voorzien van linoleum;

De ramen zijn voor zover nodig voorzien van luxaflex;

Op het terrein wordt WiFi aangeboden tegen betaling;

Een vaste telefoon verbinding is mogelijk;

De CV installatie is voorzien van antivries om bevriezing bij langdurig uitvallen van elektra of CV te voorkomen.;

De waterleidingen onder het chalet zijn voorzien van thermolint eveneens ter voorkoming van bevriezing.;

De waterleiding is af te sluiten bij de meter en in het chalet, op het laagste punt is een aftapkraan.

Staat van onderhoud

In de periode van 2011-2014 werden de vloeren vernieuwd en de vloerbedekking vervangen. Daarnaast werd de cv ketel vervangen door een hoog rendement ketel met warm watervoorziening. Tot slot werd de dakbedekking vervangen door een meer duurzame versie. Onderhoudswerkzaamheden werden uitgevoerd door de firma Buitenhuis, recreatietechniek.

Vraagprijs: 93.000, inclusief stoffering en complete inboedel waaronder fietsen

(elektrisch), tuin gereedschap etc.; Het chalet is het gehele jaar beschikbaar voor bewoning.

Specificaties:

 • Aanbieder: Zonder makelaar
 • Aantal kamers: 3
 • Bouwjaar: 1999
 • Huisnummer: 1
 • Plaatsnaam: Beekbergen
 • Prijsvoorwaarde: Kosten koper
 • Provincie: Gelderland
 • Soort bouw: Bestaande bouw
 • Soort woning: Bungalow
 • Woonoppervlakte (in m²): 56


Reageer nu!

Contact-informatie

Vakantiehuiswinkel.nl ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Uddel
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0853032845

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)