Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

woningen

Sfeervolle bed en breakfast net onder Dresden

Prijs: € 140,-

1.353 keer bekeken • Status: Actief

  • Aantal kamers:
  • 7 kamers
  • Regio:
  • Duitsland
  • Bouwperiode:
  • voor 1920
  • Woonoppervlakte:
  • 500 m≤
  • Soort woning:
  • Woning met bedrijfsruimte

Te koop sfeervolle Bed & Breakfast net onder Dresden

In het pittoreske stadje Sebnitz in Duitsland aan de grens met Tsjechië ligt onze authentieke vakwerkhuis, welke wij hebben omgebouwd in een goed lopende B&B. Ons huis ligt in een prachtig gebied en is daardoor zeer populair bij wandelaars en mountainbikers en in de winter kan er geskied of gelanglauft worden. Verder zijn er in de omgeving diverse pretparken, zwembaden, kruidenbaden en visvijvers te vinden. 

Sebnitz
Ons stadje Sebnitz heeft met haar gezellige stadsplein, diverse terrasjes, restaurants en winkeltjes voor een ieder iets te bieden en vooral in de zomer worden er diverse stadsfeesten georganiseerd. Ons stadje heeft alle voorzieningen, zoals diverse supermarkten (Lidl, Aldi, Dekra Netto, Penny), een treinstation, busstation en een ziekenhuis, welke allemaal op loopafstand liggen van ons huis. Verder zijn ook de huisarts, tandarts, fysio, thuiszorg, apotheek en diverse scholen en een,sporthal aanwezig in Sebnitz. 

Het huis
Ons huis is een vrijstaand vakwerkhuis en staat midden in Sebnitz. Aan de achterkant van het huis grenst een grote zonnige tuin (...m2) aan een riviertje. Zowel het huis, de tuin en de twee parkeerplekken aan de straatkant staan op eigen grond. We hebben het huis in november 2015 gekocht en vanbinnen volledig gerenoveerd. Het huis heeft een totale oppervlakte van ca. 500 m2 en bestaat verder uit:
Begane grond:
Een keuken, een eetzaal, een badkamer, een appartement met woonkamer aparte slaapkamer en badkamer 
Eerste verdieping:
Een appartement met woonkamer aparte slaapkamer (ca 75 m2), twee B&B kamers met elk een eigen badkamer en .....
Tweede verdieping: 
Zolder: 
Kelder:
Tuin: twee terrassen
De B&B
Wat wij te koop aanbieden is niet alleen een huis, maar een bedrijf, een manier om inkomsten te genereren; onze B&B. We zijn onze B&B nu bijna een jaar geleden begonnen en we zijn zeer tevreden met het aantal ontvangen gasten. Vooral het feit dat het aantal gasten een stijgende lijn laat zien is zeer bemoedigend. Groot voordeel van ons gebied is dat we het hele jaar door gasten mogen verwachten. Het merendeel van onze gasten weten ons te vinden via Booking.com, waardoor we in staat zijn om onze bezetting aan te tonen, zonder dat alleen op ons wordt behoeft te worden vertrouwd. 
Vraagprijs
De vraagprijs voor ons huis met B&B bedraagt 140.000 euro, inclusief de inventaris, welke wij in het afgelopen jaar hebben aangeschaft.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via email op hofmankim@gmail.com
Telefonisch zijn wij te bereiken op  0049 35971805110  of   0049 015258969870.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sebnitz, Saksen
(Duitsland)
Tel: 0493597105110

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)