Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

woningen

Compact appartement in Torrevieja

Prijs: € 127.200,-

7.384 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort woning:
  • Appartement of flat
  • Woonoppervlakte:
  • 85 m≤
  • Aantal kamers:
  • 3 kamers
  • Bouwperiode:
  • 1970 tot 2000
  • Regio:
  • Spanje

Uw appartement in Torrevieja: UWCASA-1144

Dit eerstelijns appartement in Torrevieja kunt u via de lift bereiken en bevind zich op de 4e verdieping aan de prachtige boulevard, in het centrum van Torrevieja. Dit Appartement kijkt zelf uit op de rustige straat aan de achterzijde.

Zeer goede indeling: Vanuit de huiskamer heeft u aan 1 zijde toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Via de andere zijde van de huiskamer komt u in de keuken, bijkeuken en 2e badkamer en de voordeur. Dus u kunt elke middag ongestoord genieten van uw siësta.

Het geheel bevind zich aan de zee, het strand en bij het gezellige centrum.

UW FACILITEITEN: balkon en solarium.

Dit appartement in Torrevieja is 85 m2. Bezichtigen kan nog steeds.

 

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

 

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

 

UW CASA

U bent nu serieus op zoek naar een huis aan de Costa Blanca in Spanje, dat het beste bij u past. Dan kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken naar een huis in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een woning die precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden.

Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met meer dan 16.00 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 60 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook voor u kunnen verhuren.

Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

P.S. Tussentijds wijzigingen zijn niet onmogelijk.

Reageer nu!

Contact-informatie

UwCasa ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Swifterbant
(Flevoland, Nederland)
Tel: 0031-620 597 549

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)