Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

1143 Groot plot met twee villa´s een garage en privé zwembad TOP A locatie

Prijs: € 549.000,-

106 keer bekeken • Status: Actief

Dit prachtige object is een unieke kans in La Marina - San Fulgencio urbanisatie. Een zeer ruim privé plot van 1484m2 met daarop 2 villa´s en een ruime garage + werkplek en overdekt dakterras. Het hele perceel is volledig aangelegd, twee ingangen voor voertuigen, oprijlaan, carpoort, delen met kunstgras, delen met grind, er is voldoende groen en beplanting verdeeld over eigenlijk het gehele perceel. Een zeer mooie balans en combinatie en toch tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk. Tevens is er ook een groot privé zwembad aan de achterkant van de linker gelegen villa.In deze wijk staan alleen maar vrijstaande woningen, privacy genoeg dus! Gelegen in een leuk deel van urbanisatie met de winkeltjes en restaurants op loopafstand. Tegelijkertijd een rustgevend gebied met veel privacy en groen.

Binnenkomend door één van de twee ingangen (poorten) ziet u eerst in het midden gelegen een ruime garage met opslagruimte en daarbovenop een overdekt terras. De linker villa heeft een oppervlakte van 118m2 en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alles is volledige gerenoveerd en de woning is zo goed als nieuw! Alles is gelijkvloers en er is veel natuurlijke lichtinval. Volledig nieuwe keuken met apparatuur, airconditioning, buitendouche, privé zwembad, zonneweringen, opslagruimtes etc. De tweede woning, rechts op de foto´s beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woning is iets kleiner en heeft een andere indeling. Ook hierin is echt alles vernieuwd. Net als bij de linkerwoning, nieuwe keuken, apparatuur, nieuwe leidingen, elektra etc. Van top tot teen alles is gedaan en ziet er erg strak uit. Deze woning beschikt overigens ook over een ruim overdekt terras aan de voorkant.

Naar de winkeltjes en restaurants kunt u dus in principe zo lopen vanaf de woningen. Pakt u de auto en gaat u ongeveer 4km richting de kust, dan vindt u ook daar een groot shopping gebied met onder andere : Nederlandse supermarkt, de markt op zaterdag, de LIDL, Mercadona supermarkt, tankstation, autowasstraat etc. Eigenlijk alle voorzieningen zijn er wel aanwezig. Naar het strand zelf is zo´n 6 tot 8 km afhankelijk van welk strand u kiest. De prachtige stranden van La Marina zelf, of de enorme stranden en fietsgebied van Guardamar del Segura. Hier vindt men ook een kleine jachthaven met restaurantjes etc. De verbinding naar het vliegveld is ook ideaal. Via de N332 nationale weg, bent u in ongeveer 25 minuten op het vliegveld van Alicante.

*PS, Villa 2 is op dit moment verhuurd en kan eventueel verhuurd blijven mocht de koper hierin interesse hebben. Het gaat om een contract voor de lange termijn huur wat zorgt voor een goed rendement. Uiteraard indien dit niet het geval is zal de huurder het pand verlaten voor de overdracht bij de notaris.

Reageer nu!

Contact-informatie

C&C inmoasesores ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Guardamar Del Segura
(Spanje)
Tel: 34648729304
  • 1 / 10
  • 2 / 10
  • 3 / 10
  • 4 / 10
  • 5 / 10
  • 6 / 10
  • 7 / 10
  • 8 / 10
  • 9 / 10
  • 10 / 10

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)