Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

1094 Prachtige moderne 3 slaapkamer villa TOP PRIJS

Prijs: € 178.000,-

128 keer bekeken • Status: Actief

HUURKOOP is ook mogelijk bij deze VILLA

Deze erg leuke vrijstaande villa is zeer compleet! Het beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Waarvan 2 slaapkamers op de begane vloer en tevens 2 badkamers. Het is een compacte woonkamer met amerikaanse keuken, maar wel erg veel natuurlijke lichtinval. Men heeft ook vanuit de woonkamer en keuken direct toegang tot het terras buiten. Alles rondom de woning is zeer netjes aangekleed. De hele tuin is gedaan en heeft een prachtig sfeertje. Aan de voorkant van de villa is direct een zonnig terras, welke tevens kan worden afgedekt door een zonnenscherm. Het huis is gelegen op het zuiden. Dan is er naast het zwembad een leuk overdekt terras en een kleine opslagruimte.

Het gehele plot van de woning is omheind en afgeschermd voor privacy. Aan de achterkant van de woning is een grote carpoort gemaakt waar minimaal 2 tot 3 auto´s kunnen staan. Zoals men op de foto´s kan zien is er zelfs plaats voor een camper! De bovenverdieping van de woning bestaat uit een dakterras (zonne terras) en binnen heeft men : één kleine woonruimte, inloopkast, 1 slaapkamer voor de gasten en 1 badkamer. De bovenruimte heeft zijn eigen boiler voor warm water en elektra.

In de woning is Nederlandse TV aanwezig, internet en telefonie. In de urbanisatie El Reloj zelf is ook een groot gezamenlijk zwembad, tennisvelden, basketbal, voetbal en verschillende recreatiemogelijkheden. Dit is slechts op enkele minuten wandelen van de woning.

Het huis is gelegen vlakbij het plaatsje Fortuna. Dit behoort tot de province Murcia. Het dorp telt ongeveer 10.000 inwoners. Het gebied staat vooral bekend om een diversiteit aan faciliteiten en mogelijkheden. Het landschap is er zeer uitgestrekt, met op de achtergrond de bergketens. Ook zijn er verschillende natuurlijke spa-baden in de regio. Naar de kust is het ongeveer 30 tot 40 minuten met de auto. Naar Murcia stad is het slechts 10 minuten. Ook zijn er net voor Murcia grote comerciele centrums. Hier vindt u echte alle winkels, woonboulevard, bioscopen etc. Dit is vanaf de woning snel en goed bereikbaar. Dit neemt niet weg dat in Fortuna zelf natuurlijk ook alle basisvoorzieningen, verschillende restaurantjes en winkels aanwezig zijn. Sinds kort is het nieuwe internationale vliegveld van Murcia geopend, dit maakt de verbinding ideaal!

Reageer nu!

Contact-informatie

C&C inmoasesores ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Guardamar Del Segura
(Spanje)
Tel: 34648729304
  • 1 / 10
  • 2 / 10
  • 3 / 10
  • 4 / 10
  • 5 / 10
  • 6 / 10
  • 7 / 10
  • 8 / 10
  • 9 / 10
  • 10 / 10

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)