Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

woningen

Italie: veel huizen te koop Piemonte en Liguria

Prijs: Niet van toepassing

6.877 keer bekeken • Status: Actief

  • Regio:
  • ItaliŽ

Makelaarskantoor Immobiliare IPI (Istituto Proposte Immobiliari) van Luigi en Grazia Sormano, werkt sinds 1999 samen met de Nederlanders Johanna Noyon en Ton van Schaik. Luigi Sormano, Grazia Sormano, Carlo Gallo, Barbara Lovesio, Johanna Noyon en Ton van Schaik zijn u graag van dienst.

Wij begeleiden u van a tot z bij het zoeken naar en het kopen van uw huis in onze streek. Vervolgens kunnen wij u helpen bij allerhande administratieve zaken, zoals het openen van een bankrekening, het afsluiten van verzekeringen, het laten aansluiten van gas, water en licht.

Bovendien kunnen we uw bouwproject organisatorisch en administratief begeleiden en u assisteren bij de selectie van architecten en aannemers, alsmede bedrijven voor materiaal.

De huizen

De prijzen van de aangeboden huizen zijn nog erg laag t.o.v. andere streken in Italië en het aanbod is groot en divers. Er zijn rustieke - vaak nog op te knappen - oude boerderijen met veel grond en bijgebouwen, maar ook nieuwere huizen, die meteen bewoonbaar zijn. Men kan kiezen voor een afgelegen plek of voor een gehucht of dorp. Wie van een bijzonder uitzicht houdt zal een huis kiezen hoog boven op een heuvel. Sommige huizen staan midden in het bos, andere weer op open velden. Ook in grootte is er alle keus: van een appartement tot een landgoed waar men een hotel zou kunnen beginnen.

Onze internetsite is er op gericht een duidelijk beeld te geven, daarom staan er - per huis - een aantal basisgegevens op: één of meerdere foto's en - indien voorhanden - plattegronden van huis en/of grond. Men kan vanuit verschillende invalshoeken zoeken: op prijs, huizensoort, geografisch op of IPI-code.

Waar in Italië?

Ons werkgebied beslaat een deel van de provincies Liguria en Piemonte. Liguria ligt in het noordwesten van Italië aan de Middellandse Zee. De kust heet hier de 'Bloemenriviera' en ligt in het verlengde van de Franse Côte d’Azur. Liguria grenst landinwaarts aan Piemonte.

Hoewel wij samenwerken met makelaars, die aan de Bloemenriviera opereren, zijn we zelf gespecialiseerd in het achterland van Savona (25 tot 60 km achter de kustlijn).

Waarom in onze streek?

ü  overweldigende rust en natuur

ü  ½ - 1 uur v.d. Middellandse Zee

ü  lage prijzen, authentieke huizen

ü  ouderwets hartelijke bevolking

ü  befaamde keuken

ü  gerenommeerde wijnen

ü  in 1 dag bereikbaar

ü  cultuursteden op korte afstand

ü  skigebieden in de buurt

ü  Nederlandse begeleiding

Bovenstaand lijstje is een samenvatting van hetgeen u middels dit schrijven en vooral door uw bezoek aan onze streek duidelijk zal worden.

(Op de 1e foto ziet u waar we zelf wonen; en daarna een paar voorbeelden van hetgeen te koop is.)

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Piana Crixia (sv)
(ItaliŽ)
Tel: 00390195704005

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)