Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

woningen

Bureel te huur in centrum Antwerpen

Prijs: € 650,-

348 keer bekeken • Status: Actief

  • Woonoppervlakte:
  • 45 m≤
  • Provincie:
  • Antwerpen

De onmiddellijke omgeving:

Op zoek naar een betaalbare bureel te huur op een toplocatie? Wat dacht u van een bureel  in de diamantwijk van Antwerpen, op slechts 200 meter van het Centraal Station? Dit bureel  in de Vestingstraat, met parkeergelegenheid in diverse garages, is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het totaal vernieuwde Centraal station van Antwerpen heeft nu een TGV-verbinding met alle Europese grootsteden. Voor bijgeluiden hoeft u echter absoluut niet te vrezen: het Centraal Station van Antwerpen is geluidsarm, omdat het meeste treinverkeer onder de overdekte hal gebeurt. Zo kunt u in alle rust werken. 

U kan er dan wel in alle rust werken, maar dit bureel  ligt nog altijd in de diamantwijk het centrum van Antwerpen. Zo is er veel passage en zijn de potentiële klanten binnen handbereik in deze buurt, vol met burelen, winkels en werkplaatsen, waar ± 15.000 mensen werken. Het MediaMarkt-filiaal in het shoppingcenter “Century Center” is vlakbij.

En voor uw gemoedsrust hoeft u ook niet te vrezen, want deze buurt behoort tot de veiligste buurten van Antwerpen, of zelfs van de Benelux. Met twee politiekantoren in deze kleine buurt, met camera’s en frequente patrouilles, is er voortdurende controle en kan u op uw twee oren slapen. 

Klantvriendelijkheid, veiligheid en ‘exposure’

Uw klanten verliezen ook geen tijd met het zoeken naar een parkeerplaats als ze met de auto komen. Er zijn namelijk drie parkeergarages in de straat, op nog geen 100m van uw bureel in het hartje van Antwerpen!

Om zo veel mogelijk klanten aan te trekken, kan u professionele reclame in de inkomhal van het gebouw plaatsen. 

 

De inkom van het gebouw en lift zijn bovendien beveiligd met HD camera’s. Huurders geraken enkel binnen door middel van fingerprint-technologie, klanten maken gebruik van een moderne touchscreen die verbonden is met uw parlofoon. (ook met beeld indien gewenst)

 

Op de foto’s kunt u ook zien dat de toegangsdeur van dit bureel te huurvervaardigd is uit staal en beschikt over een beveiligingsslot.

De te huren praktijkruimte, met een totale oppervlakte van ± 45m², bevindt zich op de 5de verdieping en kan zowel met de lift of met de trap bereikt worden. Deze praktijkruimte dat volledig gerenoveerd werd, kreeg onder andere een nieuwe vloer. Er is ook een aparte sanitaire ruimte voorzien.

Wenst u ook een wachtkamer? Tussen de inkomdeur en de eigenlijke praktijkruimte is een kleine kamer van ± 3m² die ook uitgeeft op de sanitaire ruimte en leent zich daarom perfect als wachtkamer.

Deze wachtruimte geeft toegang tot 2 ruimtes. De linker ruimte heeft nog een kleine opslag ruimte te beschikking.

De prijs bedraagt 650 euro per maand, exclusief overige kosten (water, elektriciteit,…).

Alle gemeenschappelijke vaste kosten 175€/maand: water, elektriciteit, schoonmaak, verwarming, lift, parlofoon, onroerend goed belasting…)

 

Vanzelfsprekend wilt u ongestoord kunnen werken, daarom is dit bureel   ook geluidsarm.
Het gebouw heeft centrale verwarming en de gemeenschappelijke delen worden wekelijks gepoetst.

De ideale huurder

Het liefst kijken we uit naar iemand met een respectabele business en achtergrond, die gesteld is op privacy en kalmte en dus ook geen overlast zou bezorgen bij de andere huurders in het gebouw. Dit klinkt wellicht ietsje strenger dan het lijkt, maar we willen graag de rust bewaren en de goede gang van zaken niet verstoren.


Klinkt dit allemaal als muziek in uw oren? Stuur ons dan als de bliksem een e-mail met vermelding van uw telefoonnummer. Wij geven u graag meer info.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BelgiŽ)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)