Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

woningen

3 grote bouwkavels 10km van het Balatonmeer/Hongarije

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

193 keer bekeken • Status: Actief

3 bouwkavels in Gyugy te Hongarije. Gezocht één of twee medebouwer(s) die 1 kavel van mij koopt/kopen en we daar gezamelijk ieder op onze eigen kavel een huis bouwen...(of samen bouwen, ook casco levering mogelijk)
De ligging is prachtig...zo'n plek vind je niet weer, het is een nette buurt. Foto's zijn de werkelijke kavels en de laatste foto is de straat waaraan de kavels gelegen zijn. Meerdere Nederlanders wonen daar al jaren in het dorpje Gyugy.

Er zijn dus 3 kavels te koop... die respectievelijk 3150 m2 en3312 m2 groot zijn en één kavel ruim 1800 m2.
Prijsindicatie is 6,50 euro per m2.
Bij interesse graag telefonisch, of per mail, contact opnemen met mij.
Ikzelf zal daar tijdens de bouw meest aanwezig zijn...dus toezicht geen probleem. Ook heb ik voldoende goed betrouwbare contacten aldaar.
Eventueel mogelijk volledig zelf te bouwen samen met mij..ben allround bouwkundige...dus samen zo gepiept en kunnen we voor weinig geld bouwen op een pracht locatie. Vrije woninkeuze binnen gemeentelijke bepalingen ! Vergunning binnen 3 maand!
Contacten met architect aldaar al gelegd en indien er 1 medebouwer is kan de procedure beginnen en kan er nog dit jaar begonnen worden met bouwen. Wie is aan een nieuwe uitdaging toe...dit is uw kans!

De foto's van de kavels is genomen vanaf de straatkant. De achterkant, het heuvelachtige mooie landschap is een nationaal natuurreservaat, dus daar komt nooit meer iets anders. Wat zou U er van vinden om s'morgens wakker te worden met dit uitzicht en eventueel de herten zien grazen. De drie kavels zijn allen gelegen in Gyugy een klein dorp op slechts 10 km afstand van het Balaton meer (Balaton Boglar) In Gyugy zijn alle winkels aanwezig voor de benodigde levensbehoeften.
Op de kavels mogen in principe twee woningen worden gebouwd.Ook kunnen beide grote kavels samengevoegd worden tot 1 en word het dus een enorme kavel van 6462 m2. Type woning mogelijk naar eigen idee en in overeenstemming met geldend bestemmingsplan.
Eventueel ruilen van twee kavels voor woning in Hongarije e.e.a in onderling overleg.

Dus bij interesse en meer info..even mailen of bellen.
Er is in overleg alles mogelijk..indien redelijk.
Tel: 0626016698. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties! 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Loon
(Drenthe, Nederland)
Tel: 0626016698

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)