Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

woningen

3 bouwkavels 10km van het Balatonmeer/Hongarije

Prijs: Ruilen

195 keer bekeken • Status: Actief

Betreft dus totaal 3 kavels waarvan twee ruime kavels die ook samengevoegd kunnen worden tot 1 hele grote (6462 m2)
Ook per stuk te koop.

Er zijn dus 2 of eventueel zelfs 3 kavels te koop... die respectievelijk 3150 m2 en3312 m2 groot zijn en één kavel 1837 m2.
Prijsindicatie is 6,50 euro per m2.
Bij interesse graag telefonisch, of per mail, contact opnemen met mij.
Ikzelf zal daar tijdens de bouw meest aanwezig zijn...dus toezicht geen probleem. Ook heb ik voldoende goed betrouwbare contacten aldaar.
Eventueel mogelijk volledig zelf te bouwen samen met mij..ben allround bouwkundige...dus samen zo gepiept en kunnen we voor weinig geld bouwen op een pracht locatie. Vrije woninkeuze binnen gemeentelijke bepalingen ! Vergunning binnen 3 maand!

De kleinste kavel is ruim 1800 m2 en deze kavel ligt aan de andere kant van dezelfde straat en ligt heel hoog met rondom prachtig uitzicht over het dorpje en wijnvelden.

De foto's van de twee grote kavels is genomen vanaf de straatkant. De achterkant, het heuvelachtige mooie landschap is een nationaal natuurreservaat, dus daar komt nooit meer iets anders. Wat zou U er van vinden om s'morgens wakker te worden met dit uitzicht en eventueel de herten zien grazen. De drie kavels zijn allen gelegen in Gyugy een klein dorp op slechts 10 km afstand van het Balaton meer (Balaton Boglar) In Gyugy zijn alle winkels aanwezig voor de benodigde levensbehoeften.
Op de kavels mogen in principe twee woningen worden gebouwd.Ook kunnen beide grote kavels samengevoegd worden tot 1 en word het dus een enorme kavel van 6462 m2. Type woning mogelijk naar eigen idee en in overeenstemming met geldend bestemmingsplan.

Dus bij interesse en meer info..even mailen of bellen.
Er is in overleg alles mogelijk..indien redelijk.
Tel: 0626016698. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Loon
(Drenthe, Nederland)
Tel: 0626016698

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)