Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

woningen

Moderne recreatiewoning met bubbelbad in Noordwolde

Prijs: Nader overeen te komen

2.868 keer bekeken • Status: Actief

  • Woonoppervlakte:
  • 74 m≤
  • Aantal kamers:
  • 3 kamers
  • Inrichting:
  • Gemeubileerd

Deze woning verrassend ingericht met een knipoog naar chique industrieel met plezierige hippe kleuren. Dit huisje heeft een vaatwasser, combi-oven, bubbelbad, wc apart en op iedere slaapkamer tv en wastafel. Verder een grote kast met speelgoed, boeken en dvd's voor jong en oud. Kerstversiering tijdens kerst. Overkapping in de tuin. (tuinhuisje voor fietsen oid)

(ps, het tweepersoonsbed is inmiddels vervangen door een fijn boxspring bed, door de populariteit van dit huisje is het helaas nog niet mogelijk geweest een foto te maken van de boxspring).

 

Het parkje waar het huisje staat is een lieflijk rustig parkje met speeltuin, kinderboerderij en zwembad waar kinderen lekker kunnen spelen tussen de loslopende eekhoorntjes, konijnen en kippen. U heeft in de zomer gratis toegang tot het verwarmd openluchtbad van Noordwolde wat recht tegenover het parkje ligt. In de winter kunt u gratis overdekt zwemmen in Wolvega! De tegenoverliggende "Spokeplas" is een prachtig recreatie meertje waar u heerlijk kunt wandelen en zomers zwemmen. (Kijk b.v. eens bij google-afbeeldingen op Spokeplas Noordwolde). 

 

De foto's en de beschrijving zijn van huisje 42.

De vrije, zowel schaduwrijke als zonnige tuin is maar liefst 911 vierkante meter. Incl heerlijke overkapping uit de wind en/of zon. Met wickerset en bbq. Ook hoge tuinset aanwezig om buiten te dineren.

 

Heeft u interesse in deze nieuw gerestaureerde woning neemt u dan tijdens kantooruren contact op met Het Bosmeer Noordwolde

info@hetbosmeer.nl Het Bosmeer geeft de prijzen van lang of kort verhuur. Eigenaar niet omdat de prijzen per seizoen veranderen. 

0561-433672 met vermelding van huisje 42.

 

Via info@bosmeer.nl (ook buitenkantooruren) kunt u zelf ook een boeking doen voor dit huisje. Kunt u op de site het huisje niet vinden, kan het zijn dat het bezet is. U kunt voor de zekerheid informeren bij het Bosmeer. Nummer staat hierboven vermeld.

 

Ook is het mogelijk om Het Bosmeer en eigenaar te mailen zodat het Bosmeer contact met u opneemt over dit huisje. (Door uw mail en telefoonnummer achter te laten).

 

Bij aankomst in ons leuke huisje staat de koffie en thee al klaar!

 

ps; Mocht u uw eigen huis hebben verkocht en tijdelijk onderdak nodig heeft ivm de bouw van uw nieuwe woning is het ook mogelijk om een langere tijd in het huisje te verblijven. Vraagt u dan naar de langverhuur tarieven.

 

 

 

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Noordwolde
(Friesland, Nederland)
Tel: 0516-463149

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)